Case IH-sælgere på kursus

Case IH er i disse dage i gang med klæde de danske Case IH-sælgere på til den kommende høstsæson. Kurset gennemgår alle opdateringer på maskinerne med særligt fokus på det nye MacDon-skærebord.

Udover en grundig træning i Case IHs høstprogram til sæson 2023, blev opdateringerne på mærkets andre høstmaskiner også gennemgået, herunder presserne.

- Fra næste høstsæson kan Case IHs mejetærskere leveres med MacDon-skæreborde og det er vigtigt for Case IH, at sælgerne har et stort kendskab til netop disse skæreborde, siger Niels Petersen, produktchef for høstmaskiner i Norden og Baltikum, og fortsætter:

- Axial-Flow-mejetærskeren er kendetegnet ved dens enkelhed, høje kernekvalitet og samtidig enorme kapacitet, vi er derfor glade for at kunne tilbyde MacDon skæreborde som supplement til vores egne Varicut-skæreborde. På denne måde kan vi tilbyde alle de løsninger, som kunderne efterspørger, påpeger han.

Vælg mellem to skæreborde

- Vores 3050 Varicut vil for mange kunder være et rigtig godt allround skærebord, der kan høste i alle afgrøder og samtidig har en høj kapacitet, men nu har vi samtidig muligheden for at tilbyde kunderne med specifikke behov et godt alternativ. Dette er en god nyhed for vores forhandlere og vores kunder, siger han.

- Der er ingen tvivl om, at MacDon er en slags Rolls Royce indenfor sejlskæreborde og med en årelang erfaring inden for alle afgrøder og arbejdsforhold. Deres nye FD2-model bliver det perfekte match for vores Axial-Flow-tærskere, slutter Niels Petersen.